PCR-TEST & MEDICAL CERTIFICATE! We can help you with necessary tests and documents for travel. READ MORE\ Vi utför inte vaccinering av Covid-19.

OM OSS

Namnet Hedda Care är en hyllning till Hedda Andersson, en av Sveriges allra första kvinnliga läkare och som redan i slutet av 1800-talet startade en mottagning för kvinnor och barn.

Hedda Care erbjuder högspecialiserad vård inom bland annat allmänmedicin, gynekologi, barnhälsovård, kardiologi och psykiatri. Alla är välkomna, kvinnor som män, men det underliggande kvinnoperspektivet på Hedda Care går inte att missa. Genom att göra vården mer tillgänglig underlättar vi för kvinnor. Tillsammans förändrar vi vården och gör så väl våra patienter som Sverige friskare!

OM HEDDA CARES GRUNDARE

Sara Löfgren - medicinskt ansvarig och VD. Hon är utbildad på Karolinska Institutet och har tidigare startat, drivit och varit VD för ett antal kliniker – bland annat To Care (en del av Mama Mia) och inom GHP. Hon har också haft styrelseuppdrag för Svenskt Näringsliv och Vårdföretagarna (Almega) samt varit rådgivare till KRY.

Christina Saliba - framgångsrik entreprenör och tidigare vd för ett flertal prisbelönta, internationella kommunikationsbyråer. Medgrundare och delägare i Investmentbolaget Invest In Her vars syfte är att stärka kvinnligt entrepenörskap och skapa ett mer jämlikt näringsliv.

Camilla Läckberg - Sveriges största författare med ett djupt och mångårigt engagemang i jämlikhets- och jämställdhetsfrågor. Medgrundare och delägare i Investmentbolaget Invest In Her vars syfte är att stärka kvinnligt entrepenörskap och skapa ett mer jämlikt näringsliv. Camilla ingår i 2,6-miljonerklubbens Kärntrupp som verkar för en bättre kvinnohälsa.