PCR-TEST & MEDICAL CERTIFICATE! We can help you with necessary tests and documents for travel. READ MORE\ Vi utför inte vaccinering av Covid-19.
img

COVID-19

Tester för Covid-19

Vi tycker att det är viktigt att påverka för att förändra vården till det bättre. Vi tror också på människors rätt att själva välja kring sin hälsa. Därför erbjuder vi tester för Covid-19.

Friskintyg

När resandet öppnas upp i flera länder finns det ofta behov av att kunna uppvisa ett intyg som bekräftar att man inte har en pågående infektion av Covid-19. Vi hjälper till med test och intyg.

MER OM FRISKINTYG

Företagslösningar

För att stötta företag i att få tillbaka medarbetare till arbetet, minska oro på arbetsplatsen samt för att få Sveriges ekonomi på fötter igen, så erbjuder vi anpassade företagslösningar.

MER OM TESTNING FÖR FÖRETAG

Privat erbjudande

Hedda Care erbjuder Covid-19-tester. Det gäller både antikroppstester för att påvisa genomgången infektion så väl som PCR-tester för att kunna utfärda friskintyg eller påvisa pågående smitta.

MER OM PRIVATA TESTER

Tester för Covid-19

Vi erbjuder olika varianter av tester för Covid-19, för att både detektera pågående smitta samt se tecken på antikroppar.

MER OM TESTERNA

Ideellt initiativ

Vi på Hedda Care initierade tidigt i våras ett ideellt projekt. Med hjälp av privata donationer kunde vi, tillsammans med parters, möjliggöra finansiering av omkring 12 000 antikroppstester, som skänktes för att kunna provta anställda inom äldrevården.

MER OM IDEELLA ARBETET

Mer om läkarbesök

myimage
PSYKIATRIKER
myimage
FAMILJELÄKARE (Specialist i allmänmedicin)
myimage
GYNEKOLOG
myimage
BARNLÄKARE
myimage
HJÄRTSPECIALIST (kardiolog)