PCR-TEST & MEDICAL CERTIFICATE! We can help you with necessary tests and documents for travel. READ MORE\ Vi utför inte vaccinering av Covid-19.
img

KLIMAKTERIERÅDGIVNING

Vi erbjuder särskild rådgivning för kvinnor i mogen ålder som märker av förändringar i sitt mående och förändringar i menstruationscykeln, tex oregelbundenhet.

Trötthet, humörsvängningar, värmevallningar, öm i lederna, nedstämdhet, oregelbundna cykler. Känner du igen dig?

Många symptom som uppstår i samband med förklimakteriet (för vissa med start redan i 35/40-års åldern) eller under klimakteriet kan uppfattas som diffusa eller svårtolkade och tyvärr är det många som missar att identifiera orsaken. Det gör att allt för många kvinnor lider av besvär i onödan. Vi ger dig råden som lindrar och botar!

Hos oss får du träffa en rådgivare för enskilt samtal som har erfarenhet av att guida och stötta kvinnor i alla åldrar men med fokus på mogen ålder och besvär som kan inträda inför eller under klimakteriet.

Gruppsamtal om klimakteriet

Det är lätt att känna sig ensam i de förändringar som sker i samband med förklimakteriet och klimakteriet. Därför erbjuder vi även samtal i mindre grupper. Vi pratar om frågor som är aktuella just för er.

Expertrådgivning med unik kompetens

Vår klimakteriebarmmorska Eva Elmström är unik i sin kunskap i och med att hon är en av få i Sverige som har expertkompetens kring klimakteriet. Förutom djup kunskap kring klimakteriet har Eva mångårig erfarenhet av kvinnosjukvård bland annat med kunskap om bäckenbotten och hormoniella förändringar, tex PMS.

Eva har arbetat bland annat på olika barnmorskemottagningar och på Hercare, en klinik för hormoniella besvär.

Parallellt arbetar Eva i samarbete med Region Stockholm för att skapa bättre klimakterievård.

Mer om kvinnohälsa

myimage
PREVENTIVMEDEL & CELLPROV
myimage
TESTER OCH PROVER