img

KVINNOHÄLSA

På Hedda Care har vi ett stort fokus på kvinnors hälsa. Vi erbjuder kvinnliga gynekologer med mycket god känsla för din integritet och trygghet. Våra läkare har lång erfarenhet av högspecialiserad gynekologi exempelvis inom tumördiagnostik, endometrios och PCOS. Till oss är du också välkommen om du vill göra en follikelkoll inför IVF/insemination.

KLIMAKTERIERÅDGIVNING

Vi erbjuder dessutom en särskild mottagning för klimakteriebesvär där du får träffa en barnmorska specialistutbildad inom klimakterie, bäckenbotten och inkontinens.

Trötthet, humörsvängningar, värmevallningar, öm i lederna, nedstämdhet, oregelbundna cykler. Känner du igen dig?

Många symptom som uppstår i samband med förklimakteriet (för vissa med start redan i 40-års åldern) eller under klimakteriet kan uppfattas som diffusa eller svårtolkade och tyvärr är det många som missar att identifiera orsaken. Det gör att allt för många kvinnor lider av besvär i onödan. Vi ger dig råden som lindrar och botar!

NYHET!

KLIMAKTERIERÅDGIVNING - WALK & TALK

Vi på Hedda Care är stolta över att kunna erbjuda klimakterierådgivning för kvinnor som är på väg in i klimakteriet eller som är i klimakteriet. Nu erbjuder vi även möjlighet att samtala med vår erfarna klimakteriebarnmorska, som är specialutbildad för klimakterierådgivning, under en promenad i närliggande park. Ett sätt att hantera svåra frågor under enkla former utomhus.

Vi ser fram emot att ta en promenad med dig! Kontakta oss för att boka en tid.