PCR-TEST & MEDICAL CERTIFICATE! We can help you with necessary tests and documents for travel. READ MORE\ Vi utför inte vaccinering av Covid-19.

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Läkarmottagning, Stockholm City

Humlegårdsgatan 20, 1 tr, 114 46 Stockholm

info@heddacare.se

+46-8-425 031 00

OBS! Vänligen notera at vi inte kan svara på frågor om Covid eller friskintyg på detta nummer. För sådana frågor se nedan.

Återbud eller ombokning av läkarbesök behöver ske senast 24 timmar före utsatt tid. Om återbud lämnas mindre än 24 timmar före besöket, eller vid uteblivet besök, debiteras full avgift.

Covid-mottagningar

Klicka här för att se kontaktuppgifter till våra covid-mottagningar.

Jobba med oss!

Just nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega och arbeta för att förändra sjukvården. Hedda Care expanderar och söker specialister till så väl Stockholm som Göteborg och Malmö. Några av de kompetenser som vi söker är allmän specialist, gynekolog, sjuksköterska, naprapat, psykolog, psykiatriker och kardiolog.

Drivs du av att arbeta i en organisation som ständigt förändras efter samhällets behov och tekniker? Söker du en arbetsplats där det inte bara pratas om högkvalitativ och patientcentrerad vård utan även där du faktiskt får möjlighet att leverera det? Är du ödmjuk, flexibel och redo att ge både patienter och kollegor det där lilla extra? I så fall tror vi att du skulle passa in hos oss på Hedda Care.

Vi ser fram emot att höra av dig!