KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Humlegårdsgatan 20, 1 tr

114 46 Stockholm

Tel: 08-425 031 00

info@heddacare.se

Återbud eller ombokning behöver ske senast 24 timmar före utsatt tid. Om återbud lämnas mindre än 24 timmar före besöket, eller vid uteblivet besök, debiteras full avgift.

Frågor om Covid-19

Just nu har vi längre svarstider än vanligt på grund av stor efterfrågan och därför ber vi om överseende med att svar kan dröja och att vi inte har möjlighet att svara alla. Se i första hand information på vår hemsida och boka tid för test online via vår webbokning.

Behöver du ändå kontakt kring Covid-19, maila: covid19@heddacare.se

Jobba med oss!

Just nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega och arbeta för att förändra sjukvården. Hedda Care expanderar och söker specialister till så väl Stockholm som Göteborg och Malmö. Några av de kompetenser som vi söker är allmän specialist, gynekolog, sjuksköterska, naprapat, psykolog, psykiatriker och kardiolog.

Drivs du av att arbeta i en organisation som ständigt förändras efter samhällets behov och tekniker? Söker du en arbetsplats där det inte bara pratas om högkvalitativ och patientcentrerad vård utan även där du faktiskt får möjlighet att leverera det? Är du ödmjuk, flexibel och redo att ge både patienter och kollegor det där lilla extra? I så fall tror vi att du skulle passa in hos oss på Hedda Care.

Vi ser fram emot att höra av dig!