FRISKINTYG! Vi hjälper dig med test + intyg kring smittfrihet som kan behövas vid resa eller i arbetet. Maila: covid19@heddacare.se
img

Företagslösningar

Företagslösningar

Hedda Care erbjuder anpassade upplägg för dig och ditt företag. Vi erbjuder tester för Covid-19 som matchar ert behov av att få era medarbetare tillbaka i arbete och att få Sveriges ekonomi på fötter igen.

Så här går det till

Efter att vi bestämt upplägg och tid för testerna så förbereder vi testningen med vårt medicinska team. Alla medarbetare registreras i vårt journalsystem och vi säkrar kontaktuppgifter för att kunna svara ut testresultatet.

Därefter visas man in till en sköterska som genomför testet. Det tar ca 5-minuter per person.

Vi återkommer med testsvar via SMS eller via telefon beroende på vilket typ av test som har tagits samt vilket svar som testet visar.

Om så önskas, och med medarbetarnas samtycke, så kan testresultaten sammanställas och presenteras för ansvarig på företaget.

Betalning sker mot faktura eller på plats.

Plats för provtagning

Hedda Care har idag en läkarmottagning i centrala Stockholm, en Covid-mottagning i Solna samt i centrala Göteborg.

Utöver det kan vi göra besök för testning på ert företag efter era önskemål, runt om i landet. Vi är flexibla för att möta era behov.

Friskintyg

För vissa arbetssituationer samt för vissa nödvändiga resor kan det behövas intyg som visar att en individ är frisk. Våra medicinskt ansvariga kan efter genomfört test hjälpa er att utfärda sådana intyg.

Underlaget för intyget kan vara antingen ett antikroppstest eller ett PCR-test.

Bokning av test

Tillsammans med er bestämmer vi lämplig tid för att genomföra testerna.

Ni kan självklart även boka tider direkt via vår webbokning på vår hemsida.

Säkerhet i alla led

Den medicinska säkerheten och tillförlitligheten är självklart grunden i vårt erbjudande. Säkra tester tillsammans med utbildad medicinsk personal som utför testerna.

En annan viktig aspekt för oss är att vi kan intyga att det är personen som tar provet som matchas med rätt testsvar. Genom det personliga mötet vid besöket, identitetskontroll och att testet sker av vår personal kan vi säkerställa att vi får korrekta testsvar.

Kontakt för offert

Vi ser fram emot att ta fram ett upplägg som motsvarar era behov för just er verksamhet. Kontakta Gabriella Stigen för mer information.

Mobil: +46 703 14 83 07

E-post: gabriella.stigen@heddacare.se

Ta hand om er

Vi vill samtidigt passa på att påminna om de råd som Folkhälsomyndigheten ger och poängtera vikten av att följa dem i möjligaste mån.