FRISKINTYG! Vi hjälper dig med test + intyg kring smittfrihet som kan behövas vid resa eller i arbetet. Maila: covid19@heddacare.se
img

BOKA TID

På grund av rådande omständigheter kring Corona-viruset rekommenderar vi dig med symtom, så som förkylningssymptom eller feber, att i första hand använda vår app för videobesök. För alla andra besvär är du varmt välkommen till mottagningarna.

Boka tid för test för Covid-19

Vi erbjuder antikroppstester för Covid-19. Notera att du behöver vara fri från symptom när du genomför testet.

Bokning är görs online via vår webbokning. Det är alltså inte möjligt att boka via telefon eller mail. Bokningen är bindande.

Boka tid för test samt friskintyg

Vi kan utfärda friskintyg specifikt för Covid-19 som visar att du inte har en pågående infektion. Ett sådant intyg kan vara nödvändigt för vissa arbetssituationer eller för nödvändiga resor inom eller utanför landet.

Boka tid genom att ange att du önskar göra ett PCR-test med tillhörande friskintyg för Covid-19 och maila förfrågan till:

covid19@heddacare.se

Boka tid för läkarbesök för försäkringsärenden

Videomöte bokar du direkt i vår mobilapp (Apple resp Android)

Boka tid själv online

Du kan även nå oss på telefon 08-425 031 00.

Återbud eller ombokning

Återbud eller ombokning behöver ske senast 24 timmar före utsatt tid. Om återbud lämnas mindre än 24 timmar före besöket, eller vid uteblivet besök, debiteras full avgift.